SOUTH BEND  – Quiz time. You’ll need some knowledge of local, state and national affairs and maybe a sense of humor.

1. What will be the new Secret Service code name after Inauguration for Donald Trump?
     a. Rogue One.
     b. Bigly One.
     c. Hair One.
     d. It’s a secret.

2. When Mike Pence travels, his plane will be designated:
     a. Air Force Two.
     b. Trump Force Two.
     c. Indy 500.
     d. None of the above.

3. Who is expected to have over $10 million spent to criticize his record, attack his character and portray him as a total incompetent?
     a. Brian Kelly.
     b. Tom Crean.
     c. Joe Donnelly.
     d. Alexander Hamilton.

4. Pete Buttigieg shows interest in:
     a. Being mayor for life.
     b. Running for Congress.
     c. Being Democratic national chairman.
     d. Joining the Trump administration.

5. Since she won so big, Indiana’s new state school superintendent must be well known. She is:
     a. Glenda Ritz.
     b. Jennifer McCormick.
     c. Tera Klutz.
     d. Suzanne Crouch.

6. Presidential candidate Cherunda Fox got how many votes in Indiana?
     a. 1,867.
     b. 861.
     c, 86.
     d. 1.

7. The last Democrat to serve as governor of Indiana was:
     a. Evan Bayh.
     b. Joe Kernan.
     c. Frank O’Bannon.
     d. Mitch Daniels.

8. Mike Pence will be the first vice president from Indiana since:
     a. Dan Quayle.
     b. Wendell Willkie.
     c. Schuyler Colfax.
     d. Bobby Knight.

9. Which president from Indiana gave the longest inaugural speech ever, in bitter cold without topcoat or hat, and died of pneumonia 31 days later?
     a. William Henry Harrison.
     b. Benjamin Harrison.
     c. Oliver Morton.
     d. Bobby Knight.

10. Chief Justice John Roberts, who grew up in Indiana, had to administer the presidential oath a second time to Barack Obama because:
     a. Obama had his hand on the Quran the first time.
     b. Obama hadn’t produced a birth certificate before the first ceremony.
     c. Roberts messed up the oath wording.
     d. Joe Biden interrupted the first oath.
 
11. Which journalist profited the most from the Trump candidacy?
     a. Megyn Kelly.
     b. Margaret Fosmoe.
     c. Maureen McFadden.
     d. Bobby Knight.

12. Which colorful Indiana political figure once defended bragging about his accomplishments by saying that in politics: “He who does not toot his own horn has his horn untooted”?
     a. Sen. Vance Hartke.
     b. U.S. Rep. Ray Madden.
     c. Gov. Roger Branigin.
     d. Mayor Lloyd Allen.

13. Thousands of Notre Dame students and alums asked that President Trump not be invited as commencement speaker because:
     a. They want Bobby Knight.
     b. They fear Trump would just tweet his remarks.
     c. They find his views counter to Notre Dame ideals.
     d. They’re losers. Pitiful.

ANSWERS: 1-d; 2-a; 3-c; 4-c; 5-b; 6-d; 7-b; 8-a; 9-a; 10-c; 11-a; 12-a; 13-b